Albergo Doge Venedig - Rum och tjänster - Prisvärda rum i barnvänliga 3-stjärniga hotell i Venedig

English
Italiano
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
日本語
中文
Svenska
 
 
       
Hem
Video Tur
Rum och Tjänster
Område

Hem

Hotel Doge Venice
Facebook YouTube
Foto Galleri
Reservationer
Faq
Erbjudanden

FAQ

Lista Vecchia dei Bari, Santa Croce 1222, 30133 Venice, Italy | P.IVA  02371270279 C.F. 01098280934
 
RESERVATIONER

 
Erbjudanden ERBJUDANDEN!
 
Credit Cards Accepted
 

TJÄNSTER

• Centralt område
• 24 h reception
• Väskrum och Värdeskåp
• Luftkonditionering och uppvärmning
• Gästvänligt familjedrivet hotell
• Frukost ingår i rumspriset kostnad och serveras till din dörr
• Familj Lägenhet på begäran

VIDEO TUR

Video Tur

 

Ta gärna en titt på vår Bildgalleri eller tillbringa en stund och titta på Vår video tur att få en tydligare bild av vad som väntar dig på din vistelse på Albergo Doge. Allt som återstår är att boka din vistelse med hjälp av vårt enkla Online Bokningstjänst.

RUM OCH TJÄNSTER

Ett varmt och vänligt välkomnande är inte det enda du kan vara säker på vid ankomsten till vårt hotell. Albergo Doge Venedig erbjuder dig både komfort och bekvämlighet i vårt utbud av boende till bra priser. Vi erbjuder ett antal olika rum och även en familje lägenhet, för bra  priser som passar din ficka. Att boka ett rum på vårt centralt belägna hotell i Venedig gör att du inte behöver gå miste på komfort och bekvämligheter, i utbyte mot en lägre kostnad.

Alla våra eleganta rum är utrustade med luftkonditionering, så oavsett om du återvänder från en lång dag under den heta venetianska solen, eller från en svalare, lugnare vinterdag i staden, kan du vara säker på att hitta en lämplig miljö inne på hotellet. Kombinera detta med bekvämligheten av 24-timmars rumsservice, inklusive gratis frukost som levereras direkt till ditt rum och allt som återstår för dig att göra, är att koppla av och ladda inför nästa äventyr  på de underbara gatorna av vackra Venedig.

Med 10 rum i huvudbyggnaden och en familje lägenhet tvärs över gatan från hotellets huvudingång, så har gästerna mycket att välja mellan. Tillgång till enkel-, dubbel, trippel och fyrbäddsrum, som möter dina behov oavsett om du ska resa på semester eller verksamheten, ensam, med familj eller vänner. Alla våra rum är utrustade med ett privat badrum med undantag för enkelrum.

 
Hotel Doge Venice
 

Det finns gott om andra tjänster som du kan dra nytta av under din vistelse på Albergo Doge Venedig bland annat en 24 timmars reception, Bagageförvaring, Värdeskåp, Valutaväxling, Skoputsning, faxning och kopiering. Du kanske vill utnyttja den information som för dig till vår Gruppresearrangör eller bara koppla av en stund och njuta av en uppfriskande drink vid baren.

 
         
     
  Hotel Doge Venice HOTEL DOGE VENICE
Site designed and maintained by Fisheyes Ltd.
+39 041 2448752 | info@albergodoge.com