Albergo Doge Venedig > Hem > Prisvärt hotell i Venedig budget rum i ett familjeägt hotell i Venedig

English
Italiano
Français
Español
Deutsch
Русский
Português
日本語
中文
Svenska
 
 
       
Hem
Video Tur
Rum och Tjänster
Område

Hem

Hotel Doge Venice
Facebook YouTube
Foto Galleri
Reservationer
Faq
Erbjudanden

FAQ

Lista Vecchia dei Bari, Santa Croce 1222, 30133 Venice, Italy | P.IVA  02371270279 C.F. 01098280934
 
RESERVATIONER

 
Erbjudanden ERBJUDANDEN!
 
Credit Cards Accepted
 

ALBERGO DOGE ERBJUDER

• Centralt område
• 24 h reception
• Väskrum och Värdeskåp
• Luftkonditionering och uppvärmning
• Gästvänligt familjedrivet hotell
• Frukost ingår i rumspriset kostnad och serveras till din dörr
• Familj Lägenhet på begäran

VIDEO TUR

Video Tur

 

För dem som vill vandra längre bort, ofta passerar vattenbussar nära hotellet som kan transportera dig enkelt mellan någon av stadens öar. Du kan välja att utforska färgglada och rustika Burano ön med sina fiskare. Tusen år gamla katedralen och många restauranger på ön Torcello . Den mer kända ön Murano, känd för sin glastillverkning och glasmuseum, eller en mer avslappnad dag på Lido di Venezia, badorten på kanten av lagunen.

VÄLKOMMEN TILL HOTELL DOGE

Albergo Doge, ett 3-stjärnigt hotell som erbjuder budget rum i Venedig. Beläget bara några minuters promenad eller en kort vattenbuss färd från järnvägsstationen Santa Lucia. Dess centrala läge, nära stadens kollektivtrafik är en idealisk bas för dig och dina kamrater. Perfekt för att upptäcka den speciella atmosfären i den magiska staden, med sin spektakulära arkitektur och konstnärliga mästerverk.

På detta lilla och mysiga familjedrivna budget hotell i Venedig, kommer Emanuela och Giampietro ge dig en bekväm och trevlig vistelse. De erbjuder även en välkomnande plats att koppla av på efter att ha gått runt i de magnifika omgivningarna i vackra Venedig. Hotellet är i en klassisk 1700- tal byggnad, och i tillägg till dess 10 stilfulla inredda rum, finns en familj  lägenhet tillgänglig bara 2 meter från hotellentrén.

TJÄNSTER

Bland de tjänster detta prisvärda hotell i Venedig erbjuder är en 24-timmars reception. Frukost ingår i priset för rum, bar, rumsservice, bagageförvaring och värdeskåp. Vare sig du letar efter valutaväxling, en fax / kopieringsservice eller Skoputsning, kan Albergo Doge tillgodose dina behov.

Fastigheten är fullt uppvärmd för de friska vintermånaderna och helt luftkonditionerade att bekämpa värmen i Venedigs långa somrar. Deras Gruppresearrangör gör det enkelt att planera dagens äventyr innan du går ut på de livliga gatorna.

OMRÅDE

Område
 

Världsberömda San Marco Square är bara en kort vattenbuss färd bort eller, för dem som föredrar, kan det också nås till fots på cirka 15 minuter genom att ta en lugn promenad genom de unika förtrollande gatorna. Också inom kort gångavstånd är Rialtobron och Papadopoli Parken.

 
         
     
  Hotel Doge Venice HOTEL DOGE VENICE
Site designed and maintained by Fisheyes Ltd.
+39 041 2448752 | info@albergodoge.com